Altijd een werkende website

WordPress onderhoud
laten uitbesteden?

Het up-to-date en veilig houden van je website is cruciaal, maar kan ook complex zijn. Met onze professionele ondersteuning zorgen wij ervoor dat je site altijd optimaal presteert. Laat het wordpress onderhoud maar aan ons over, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf. 

Wij helpen u graag!

WordPress onderhoud door JL Webdesign.

Maandelijkse updates

Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to date is. Maak je dus niet druk over updates voor WordPress, thema’s en plugins, hier zorgen wij voor.

Proactieve beveiligingsmonitoring

Wij bieden een continue beveiligingsmonitoring die webtoepassingsfirewall en malware-scans bevatten om bedreigingen te identificeren voordat ze schade kunnen aanrichten.

Regelmatige back-up en herstelservice

Ons onderhoudspakket omvat dagelijkse back-ups van uw websitegegevens, die veilig worden opgeslagen op een externe locatie.

29,50,- per maand

Wordpress-onderhoud

WordPress onderhoud

Waarom je onderhoud laten uitbesteden?

Bij JL Webdesign begrijpen we dat een goed onderhouden WordPress-website de sleutel is tot succesvol online zakendoen. Daarom bieden we gespecialiseerde onderhoudsdiensten die essentieel zijn voor de veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid van uw website. Ons team van experts zorgt voor proactieve beveiligingsmonitoring, tijdige updates van WordPress, thema’s en plugins, en gepersonaliseerde snelheidsoptimalisaties die uw site snel en efficiënt houden. Daarnaast waarborgen onze dagelijkse back-ups en snelle hersteldiensten de continuïteit van uw bedrijf, zelfs in het geval van onvoorziene problemen. Door onderhoud uit te besteden bij JL Webdesign, kiest u voor een zorgeloze website ervaring, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: uw bedrijf laten groeien. Kies voor JL Webdesign en ervaar de gemoedsrust die komt met een professioneel onderhouden WordPress-site.

Meer weten?

Meer weten over wordpress onderhoud?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen omtrent wordpress onderhoud? Neem dan contact op of plan een gesprek in via onderstaande afsrpaakplanner.

Ontmoet ons

Plan direct een gesprek in!

Klaar om uw project te starten? Plan een vrijblijvend gesprek met onze experts en zet de eerste stap naar een succesvolle online aanwezigheid.

Reactie binnen 3 uur

15 minuutjes

Recensies

Wat vinden onze klanten?

Lees de ervaringen van onze tevreden klanten en ontdek hoe onze diensten hen hebben geholpen hun doelen te bereiken.

Heel tevreden! Goed gecommuniceerd tijdens het gehele proces. Bij elke stap werd er geholpen en zo nodig werd het gelijk aangepast.
Peter B.
Peter B.
2023-11-18
mooie en snelle website gemaakt voor mijn kapperzaak!
A Kaya
A Kaya
2023-11-18
Super geholpen door de jongens van JLWebdesign. Ben erg tevreden met mijn mooie website! Thnx
Iris Boomkamp
Iris Boomkamp
2023-11-17
De twee jongens hebben mij voor een geweldige prijs geholpen met de nieuwe website voor mijn stichting!
Stichting Sesen
Stichting Sesen
2023-09-10

Veel gestelde Vragen.

 

Heeft u nog vragen over het onderhouden van uw website? Kijk dan eens tussen de veel gestelde vragen, wellicht vindt u daar het antwoord.

Hoe beschermt JL Webdesign mijn website tegen hackers?

Bij JL Webdesign begrijpen we dat de digitale veiligheid van uw WordPress-website van cruciaal belang is voor uw bedrijf. Daarom hanteren we een geïntegreerde benadering om uw site te beveiligen tegen hackers. Onze beveiligingsstrategie is gebaseerd op voortdurende waakzaamheid en de nieuwste technologieën. We starten met proactieve beveiligingsmonitoring, waarbij we 24/7 uw website in de gaten houden om ongewone activiteiten direct te detecteren en aan te pakken. Dit gaat hand in hand met het regelmatig bijwerken van WordPress, thema’s en plugins, een essentiële stap om kwetsbaarheden te dichten voordat ze uitgebuit kunnen worden.

Regelmatige scans voor malware en kwaadaardige codes zijn ook een vast onderdeel van ons onderhoudsplan, zodat we elke bedreiging snel kunnen identificeren en elimineren. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zorgen onze regelmatige back-ups ervoor dat uw website snel hersteld kan worden, waardoor de impact op uw bedrijfsvoering minimaal blijft. Deze holistische benadering van beveiliging zorgt ervoor dat uw website niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst beschermd is tegen de voortdurend evoluerende cyberdreigingen.

Hoe worden back-ups van mijn website gemaakt en opgeslagen?

Bij JL Webdesign nemen we de veiligheid en integriteit van uw WordPress-website zeer serieus, en daarom is een gedegen back-upstrategie een essentieel onderdeel van onze onderhoudsdiensten. We begrijpen dat uw website een vitaal onderdeel is van uw bedrijf, en het belang van het veiligstellen van uw data kan niet worden onderschat. Daarom implementeren we een robuust systeem voor het maken en opslaan van back-ups, zodat uw websitegegevens veilig zijn tegen data-verlies, cyberaanvallen of andere onvoorziene gebeurtenissen. Onze aanpak bestaat uit het regelmatig maken van volledige back-ups van uw website. Deze back-ups omvatten alle websitebestanden en databases, zodat geen enkel stukje data verloren gaat. De frequentie van deze back-ups wordt afgestemd op de specifieke behoeften en dynamiek van uw website, waarbij we vaak kiezen voor dagelijkse back-ups om maximale gegevensveiligheid te garanderen. Deze back-ups worden veilig opgeslagen op externe servers.