Uw creatieve partner

Website voor

€495,-!

Ontspan en laat de details maar aan ons over. Wij maken jouw website een krachtig online visitekaartje dat jouw bedrijf een voorsprong geeft!

Neem contact op & claim de aanbieding!

Reactie binnen 1 uur

Vrijblijvend 

Wij helpen u graag!

Waarom kiezen voor JL Webdesign.

Gratis domein & hosting

Gratis domein en hosting benadrukken onze inzet voor betaalbare online aanwezigheid, essentieel voor elk bedrijf.

Hoog in Google

Door SEO-optimalisatie verhogen we uw positie in Google, essentieel voor zichtbaarheid en groei. Meer mensen zullen uw website bezoeken.

Conversiegerichte website

Onze conversiegerichte websites stimuleren aankopen door onze intuïtieve navigatie en ontwerp, essentieel voor het maximaliseren van klanten en verkoop in het digitale tijdperk.

495,- voor 5 pagina’s

Gratis homepage concept laten maken t.w.v €100?

JL Webdesign maakt geheel gratis een concept versie van uw toekomsite homepagina. Bij ons draait alles om uw online aanwezigheid! Ontdek hoe uw website eruit kan zien, zonder enige verplichting. Laat ons u helpen uw visie te realiseren met een op maat gemaakt ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen. Start vandaag nog!

Het proces

Het stappenplan naar een nieuwe website

Ons stappenplan zorgt voor een gestroomlijnde realisatie van uw nieuwe website. Van initieel ontwerp tot lancering, wij begeleiden u bij elke stap.

stap 1

Conceptgesprek

We maken kennis met u en uw bedrijf. Samen bespreken we uw wensen en verwachtingen. Door te bepalen wat uw bedrijfs unieke kenmerken, huisstijlen en allure is, maken we een concept voor uw website. 

stap 2

Ontwikkeling

Na het bespreken van het concept, gaan wij bezig om de volledige website te bouwen, met meerdere feedbackmomenten gedurende het proces. We werken nauwgezet aan het eindproduct en zorgen ervoor dat de website volledig voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

stap 3

Lancering

Na uw goedkeuring komt uw website online te staan! Klanten kunnen uw nieuwe website bezoeken en gebruiken. U krijgt vervolgens de optie de website te laten onderhouden door ons. Wij zorgen er dan voor dat uw website gezond en snel blijft.

Ontmoet ons

Plan direct een gesprek in!

Klaar om uw project te starten? Plan een vrijblijvend gesprek met onze experts en zet de eerste stap naar een succesvolle online aanwezigheid.

Reactie binnen 3 uur

15 minuutjes

Responsief design

Goed op elk apparaat.

Uw online aanwezigheid perfect weergegeven op elk scherm. Of uw klanten nu een smartphone, tablet of desktop gebruiken, onze responsive designs zorgen ervoor dat uw website altijd op zijn best wordt getoond. Beleef consistentie en gebruiksgemak met onze cross-platform oplossingen.

Waar helpen we u bij

Uw website onderhouden.

Het regelmatig onderhouden van een website is belangrijk omdat ervoor te zorgen dat de website veilig, functioneel en up-to-date blijft. Dit kan helpen om de gebruikerservaring te verbeteren, de beveiliging te versterken en de prestaties van de website te optimaliseren. Door regelmatig onderhoud te plegen, kunnen problemen snel worden opgespoord en opgelost, voordat ze tot grotere problemen leiden. Besteed je dit liever uit? JL Webdesign helpt je graag!

Recensies

Wat vinden onze klanten?

Lees de ervaringen van onze tevreden klanten en ontdek hoe onze diensten hen hebben geholpen hun doelen te bereiken.

Heel tevreden! Goed gecommuniceerd tijdens het gehele proces. Bij elke stap werd er geholpen en zo nodig werd het gelijk aangepast.
Peter B.
Peter B.
2023-11-18
mooie en snelle website gemaakt voor mijn kapperzaak!
A Kaya
A Kaya
2023-11-18
Super geholpen door de jongens van JLWebdesign. Ben erg tevreden met mijn mooie website! Thnx
Iris Boomkamp
Iris Boomkamp
2023-11-17
De twee jongens hebben mij voor een geweldige prijs geholpen met de nieuwe website voor mijn stichting!
Stichting Sesen
Stichting Sesen
2023-09-10