Uw creatieve partner

Converterende 
website laten maken?

Ontspan en laat de details maar aan ons over. Wij maken uw website een krachtig online visitekaartje dat uw bedrijf een voorsprong geeft!

Wij helpen u graag!

Waarom kiezen voor JL Webdesign.

Gratis domein & hosting

Gratis domein en hosting benadrukken onze inzet voor betaalbare online aanwezigheid, essentieel voor elk bedrijf.

Hoog in Google

Door SEO-optimalisatie verhogen we uw positie in Google, essentieel voor zichtbaarheid en groei. Meer mensen zullen uw website bezoeken.

Conversiegerichte website

Onze conversiegerichte websites stimuleren aankopen door onze intuïtieve navigatie en ontwerp, essentieel voor het maximaliseren van klanten en verkoop in het digitale tijdperk.

Gratis homepage concept laten maken t.w.v €100?

JL Webdesign maakt geheel gratis een concept versie van uw toekomsite homepagina. Bij ons draait alles om uw online aanwezigheid! Ontdek hoe uw website eruit kan zien, zonder enige verplichting. Laat ons u helpen uw visie te realiseren met een op maat gemaakt ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen. Start vandaag nog!

Het proces

Het stappenplan naar een nieuwe website laten maken

Ons stappenplan zorgt voor een gestroomlijnde realisatie van uw nieuwe website. Van initieel ontwerp tot lancering, wij begeleiden u bij elke stap.

stap 1

Conceptgesprek

We maken kennis met u en uw bedrijf. Samen bespreken we uw wensen en verwachtingen. Door te bepalen wat uw bedrijfs unieke kenmerken, huisstijlen en allure is, maken we een concept voor uw website. 

stap 2

Ontwikkeling

Na het bespreken van het concept, gaan wij bezig om de volledige website te bouwen, met meerdere feedbackmomenten gedurende het proces. We werken nauwgezet aan het eindproduct en zorgen ervoor dat de website volledig voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

stap 3

Lancering

Na uw goedkeuring komt uw website online te staan! Klanten kunnen uw nieuwe website bezoeken en gebruiken. U krijgt vervolgens de optie de website te laten onderhouden door ons. Wij zorgen er dan voor dat uw website gezond en snel blijft.

Ontmoet ons

Plan direct een gesprek in!

Klaar om uw project te starten? Plan een vrijblijvend gesprek met onze experts en zet de eerste stap naar een succesvolle online aanwezigheid.

Reactie binnen 3 uur

15 minuutjes

Goed op elk apparaat

Responsief design.

Uw online aanwezigheid perfect weergegeven op elk scherm is essentieel in het digitale tijdperk. Of uw klanten nu een smartphone, tablet of desktop gebruiken, onze responsive designs zorgen ervoor dat uw website altijd op zijn best wordt getoond. We begrijpen het belang van een sterke online vertegenwoordiging, daarom focussen we op het creëren van een gebruiksvriendelijke interface die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook functioneel. Wanneer u besluit uw website te laten maken door ons team, kiest u voor een naadloze integratie van esthetiek en functionaliteit. Beleef consistentie en gebruiksgemak met onze cross-platform oplossingen, afgestemd op uw unieke wensen en de behoeften van uw klanten.

Wij helpen u

Uw website onderhouden.

Het regelmatig onderhouden van een website is belangrijk omdat ervoor te zorgen dat de website veilig, functioneel en up-to-date blijft. Dit kan helpen om de gebruikerservaring te verbeteren, de beveiliging te versterken en de prestaties van de website te optimaliseren. Door regelmatig wordpress onderhoud te plegen, kunnen problemen snel worden opgespoord en opgelost, voordat ze tot grotere problemen leiden. Besteed je dit liever uit? JL Webdesign helpt je graag!

Recensies

Wat vinden onze klanten?

Lees de ervaringen van onze tevreden klanten en ontdek hoe onze diensten hen hebben geholpen hun doelen te bereiken.

Heel tevreden! Goed gecommuniceerd tijdens het gehele proces. Bij elke stap werd er geholpen en zo nodig werd het gelijk aangepast.
Peter B.
Peter B.
2023-11-18
mooie en snelle website gemaakt voor mijn kapperzaak!
A Kaya
A Kaya
2023-11-18
Super geholpen door de jongens van JLWebdesign. Ben erg tevreden met mijn mooie website! Thnx
Iris Boomkamp
Iris Boomkamp
2023-11-17
De twee jongens hebben mij voor een geweldige prijs geholpen met de nieuwe website voor mijn stichting!
Stichting Sesen
Stichting Sesen
2023-09-10

Onze kwaliteiten

Een website laten maken bij JL Webdesign

Een sterke online aanwezigheid is cruciaal. JL Webdesign biedt betaalbare, conversiegerichte websites met gratis domein en hosting, geoptimaliseerd door SEO voor verhoogde zichtbaarheid en groei. Een website laten maken bij ons biedt vele voordelen, u profiteert van intuïtieve navigatie en een aantrekkelijk ontwerp, essentieel voor het maximaliseren van klanten en verkoop.

Gratis domein & hosting

JL Webdesign is toegewijd aan het aanbieden van betaalbare oplossingen voor uw online aanwezigheid, een cruciaal aspect voor elk bedrijf. Daarom bieden wij een gratis domein en gratis hosting aan, wat betekend dat u geen maandelijkse of jaarlijkse kosten heeft. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op het ontwikkelen van uw bedrijf, terwijl wij zorgen voor de technische aspecten. Door de kosten laag te houden en de kwaliteit hoog, willen we het voor elk bedrijf mogelijk maken om een sterke online aanwezigheid te hebben. Als u overweegt om een website te laten maken, bieden wij u een complete oplossing die zowel kosteneffectief als professioneel is. Een website laten maken doe je dus bij JL Webdesign!

Hoog in Google

Ons team specialiseert zich in SEO-optimalisatie, een cruciale stap om uw positie in zoekmachineresultaten zoals Google te verhogen. Dit is onmisbaar voor het verbeteren van uw online zichtbaarheid en het stimuleren van de groei van uw bedrijf. Een website laten maken en vervolgens deze website te laten optimaliseren voor zoekmachines, vergroot de kans dat meer potentiële klanten uw site zullen vinden en bezoeken. Deze aanpak draagt bij aan het verhogen van het verkeer naar uw website, wat essentieel is voor het verkrijgen van klanten en het vergroten van uw online aanwezigheid. Met onze deskundige SEO-strategieën kunt u rekenen op een grotere zichtbaarheid in zoekmachines, wat leidt tot meer websitebezoekers en potentiële klanten voor uw bedrijf.

Conversiegericht

Onze focus ligt op het creëren van conversiegerichte websites, ontworpen om aankopen te stimuleren door intuïtieve navigatie en een aantrekkelijk ontwerp. In het digitale tijdperk is het essentieel om een website te hebben die niet alleen de aandacht trekt, maar ook bezoekers moeiteloos leidt naar wat ze zoeken, wat uiteindelijk resulteert in een verhoogde verkoop. Door een website te laten maken die zowel gebruikersvriendelijk als esthetisch aansprekend is, maximaliseren we de kansen voor uw bedrijf om klanten te winnen en de verkoop te stimuleren. Ons team zet zich in om een online omgeving te creëren die niet alleen uw merk weerspiegelt, maar ook effectief inspeelt op de behoeften van uw klanten, wat cruciaal is voor succes.

Waar voldoet een website aan

Een goede website laten maken.

Een goede website laten maken vereist aandacht voor meerdere cruciale elementen. Ten eerste speelt design een sleutelrol; het moet niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de merkidentiteit weerspiegelen en een intuïtieve gebruikerservaring bieden. Een effectief ontwerp zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk vinden wat ze zoeken. Snelheid is een andere essentiële factor. Een goede website moet ook mobielvriendelijk zijn, aangezien een groeiend aantal gebruikers via smartphones en tablets surft.. Ten slotte moet een website veilig en up-to-date zijn, met regelmatige updates en onderhoud om beveiliging en functionaliteit te waarborgen. JL Webdesign helpt u bij elk aspect, laat je website maken door ons!

een-goede-website-laten-maken

Veel gestelde Vragen.

 

Ontketen uw digitale creativiteit en breng uw visie tot leven. Met onze geavanceerde tools en deskundige begeleiding, transformeer je ideeën in een adembenemende website. Samen maken we van uw project een onvergetelijk web meesterwerk.

Hoe is het proces voor het laten bouwen van een website?

Ons proces begint met een overleg waarin we uw visie en doelstellingen bespreken. Vervolgens creëren we een op maat gemaakt ontwerp dat aansluit bij uw merk, waarna we overgaan tot de ontwikkeling en implementatie van de website. We zorgen voor een soepele lancering en bieden na het lanceren ondersteuning voor eventuele benodigde wijzigingen.

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

De tijd om een website te ontwikkelen kan variëren afhankelijk van de omvang van het project. Een basiswebsite kan binnen 1-2 weken klaar zijn, terwijl een meer uitgebreide website 3-4 weken in beslag kan nemen. We stellen een realistische tijdlijn op na ons eerste gesprek.

Wat kost het om een nieuwe website te laten maken?

De kosten voor het ontwikkelen van een website zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het ontwerp, functionaliteit, en of u speciale features nodig heeft. We bieden een vrijblijvende offerte na het bepalen van uw wensen en eisen.

Kan ik mijn huidige website laten bijwerken in plaats van een nieuwe te laten bouwen?

Zeker, we kunnen uw huidige website analyseren en aanbevelingen doen voor verbeteringen. Of het nu gaat om het vernieuwen van het design, het verbeteren van de gebruikerservaring of het toevoegen van nieuwe functies, we kunnen uw site up-to-date en relevant maken voor uw doelgroep.