JL Webdesign ontzorgt u volledig.

Website laten maken?

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites op maat voor onze klanten. Ons team van experts kan je helpen om een website te maken die er professioneel uitziet, gemakkelijk te gebruiken is en die aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Stappenplan

1

Concept

We maken kennis met u en uw bedrijf. Samen bespreken we uw wensen en verwachtingen. Door te bepalen wat uw bedrijfs unieke kenmerken, huisstijlen en allure is, maken we een concept voor uw website. 

2

Ontwikkeling website

Na het bespreken van het concept, gaan wij bezig om de volledige website te bouwen, met meerdere feedbackmomenten gedurende het proces. We werken nauwgezet aan het eindproduct en zorgen ervoor dat de website volledig voldoet aan jouw wensen en verwachtingen.

3

Lancering

Na uw goedkeuring komt uw website online te staan! Klanten kunnen uw nieuwe website bezoeken en gebruiken. U krijgt vervolgens de optie de website te laten onderhouden door ons. Wij zorgen er dan voor dat uw website gezond en snel blijft.

Wat we doen.

Wij ontwerpen en ontwikkelen op maat gemaakte websites die aansluiten bij de unieke behoeften en doelen van onze klanten. We zorgen ervoor dat het design professioneel is en dat het de visuele identiteit en branding van het bedrijf weerspiegelt. Daarnaast kunnen wij SEO voor u uitvoeren zodat u beter gevonden wordt in zoekmachines.

Ons proces begint met een analyse van uw bedrijf, doelgroep en concurrentie door dit met u te bespreken. Vervolgens werken we nauw samen met u om uw doelen en visie te begrijpen, zodat we een website kunnen creëren die perfect bij uw behoeften past. We gebruiken designprincipes om een gebruiksvriendelijke, responsieve en aantrekkelijke website te ontwikkelen.

Waarom?

Een professioneel ontworpen website is essentieel om online succes te behalen. Het biedt geloofwaardigheid aan uw bedrijf, versterkt uw merkimago en helpt u zich te onderscheiden van de concurrentie. Bovendien zorgen we ervoor dat uw website responsief is, wat betekent dat deze op verschillende apparaten en schermformaten optimaal wordt weergegeven. Dit vergroot uw bereik en zorgt ervoor dat u potentiële klanten niet misloopt.

Kortom, door samen te werken met ons als uw website design partner, kunt u rekenen op een professioneel ontworpen website die uw merk versterkt, gebruikers aantrekt en uw online doelen helpt bereiken.

Onderhoud

Het regelmatig onderhouden van een website is belangrijk omdat ervoor te zorgen dat de website veilig, functioneel en up-to-date blijft. Dit kan helpen om de gebruikerservaring te verbeteren, de beveiliging te versterken en de prestaties van de website te optimaliseren. Door regelmatig onderhoud te plegen, kunnen problemen snel worden opgespoord en opgelost, voordat ze tot grotere problemen leiden. Besteed je dit liever uit? JL Webdesign helpt je graag!

Wat u van ons kunt verwachten

N

Een op maat gemaakt ontwerp.

N

Professioneel ontwerp en kwaliteit dat naadloos past bij uw huisstijl.

N

Snelle, duidelijke en frequente communicatie.

N

Onderhoud van de website.

N

Eenvoudig beheer via WordPress.

bug fixing

Zelf uw website onderhouden?

Bij ons bent u volledig eigenaar van uw website, en als u dat wilt, kunt u deze zelf onderhouden. Wij gebruiken het CMS-systeem WordPress, wat betekent dat u gemakkelijk aanpassingen kunt maken aan uw website zonder dat u daarvoor een programmeur nodig heeft. Dit geeft u de vrijheid om uw website te beheren en te updaten op de manier die het beste bij u past.

Cases waar wij trots op zijn!

Online succes voor
moeders

onlinesuccesvoormoeder-case

Furness-car

furnesscar-case

Meubelreiniging

jlmeubelreiniging-case
wat-bieden-wij-u

Website laten bouwen door JL Webdesign?

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen met een prachtige, functionele en resultaatgerichte website. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier hieronder in. We staan klaar om jouw online succesverhaal te realiseren!