JL Webdesign ontzorgt u volledig.

SEO

Bij JL Webdesign staan we klaar om jouw website te optimaliseren met effectieve SEO-strategieën, zodat jij het maximale rendement uit je online aanwezigheid kunt halen. Wij vinden nauw contact en een goede samenwerking met de klant dan ook erg belangrijk.

Wat is SEO?

SEO, oftewel Search Engine Optimization, is een essentieel onderdeel van een succesvolle website. Bij JL Webdesign begrijpen we het belang van SEO voor jouw bedrijf. Met SEO optimaliseren we jouw website, zodat deze beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Door relevante zoekwoorden en -zinnen strategisch in te zetten, vergroten we de zichtbaarheid van je website en trekken we meer organisch verkeer aan.

 

Strakke lijntjes met de klant.

De voordelen voor jou zijn talrijk. Dankzij SEO wordt je website beter vindbaar voor potentiële klanten die actief op zoek zijn naar de producten of diensten die jij aanbiedt. Dit resulteert in een hogere positie in zoekresultaten en meer kwalitatief verkeer naar je site. Door het vergroten van je online zichtbaarheid en het verbeteren van je merkimago, verhoogt SEO de kans op conversies, verkoop en uiteindelijk de groei van je bedrijf.

SEO laten uitvoeren door JL Webdesign?

Wilt u uw SEO graag uit laten besteden? Dan bent u bij JL Webdesign aan het goede adres. Naast websites bouwen voeren wij ook SEO klussen uit. Meer weten over de verschillende mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie? Onze SEO specialisten leggen het graag uit!

Hoe verbeteren wij de vindbaarheid van uw website?

 • Contentmarketing:
  Het strategisch creëren en delen van waardevolle inhoud om een specifiek publiek aan te trekken, hun vertrouwen op te bouwen en winstgevende acties te stimuleren.

 

 • On-page SEO:
  Optimalisatiemaatregelen die rechtstreeks op een webpagina worden toegepast om de zichtbaarheid en rangschikking in zoekmachines te verbeteren, zoals het optimaliseren van titels, meta-tags en het gebruik van relevante zoekwoorden.
 • Off-page SEO:
  Optimalisatiestrategieën buiten de website zelf om de autoriteit en relevantie van een website te vergroten, zoals het verkrijgen van backlinks, actief zijn op sociale media en het opbouwen van een positieve online reputatie.

 

 • Technische SEO:
  Optimalisatie van de technische aspecten van een website om de prestaties, indexeerbaarheid en crawlbaarheid door zoekmachines te verbeteren, zoals het verbeteren van de laadsnelheid, URL-structuur en het implementeren van canonical tags.
wat-bieden-wij-u

Hoger in Google komen?

Wil jij graag met je bedrijf hoger in Google komen? Aarzel dan niet langer! Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier hieronder in om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. We bespreken graag jouw ideeën, beantwoorden al je vragen en stellen een plan op dat perfect bij jou past.