JL Webdesign ontzorgt u volledig.

Huisstijl en thema

Onze grafische ontwerperers begrijpen het belang van een sterke huisstijl en een uniek thema voor jouw merk. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en visie te begrijpen, zodat wij een ontwerp kunnen creëren dat hun merkidentiteit perfect weerspiegelt.

heatmap

Een huisstijl die bij u past.

Of u nu op zoek bent naar een strak en minimalistisch ontwerp of juist naar een levendig en kleurrijk thema, wij zorg ervoor dat elk element naadloos op elkaar aansluit. Ons doel is om een visueel aantrekkelijke en samenhangende huisstijl en thema te creëren die uw merk onderscheidt en indruk maakt op uw doelgroep.

 

Hoe gaan wij te werk.

Als eerst moet er samen met u een huisstijl worden uitgekozen. Dit is een kleurenpallet dat wij gaan gebruiken om uw website te bouwen. Deze kleuren moeten goed bij elkaar passen anders gaat de website er niet uit zien als één geheel. Het kleurenpallet kan het best bestaan uit 3 tot 6 kleuren. Eenmaal mooie kleuren uitgezocht kunnen wij bezig met het maken van thema’s en uiteindelijk een mooie website.

wat-bieden-wij-u

Huisstijl en thema laten ontwikkelen?

Wilt u een huisstijl en thema dat past bij uw merk en imago? Neem dan contact op met JL Webdesign. Onze specialisten zullen spoedig contact met u opnemen om de perfecte huisstijl voor uw bedrijf te ontwikkelen!