Inzicht krijgen in je website prestaties

Gratis website scan

Ontdek de verborgen kansen van jouw website – Profiteer nu van onze gratis website scan en ontvang waardevolle inzichten om het ontwerp, de snelheid en bruikbaarheid te verbeteren, zodat jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten stijgt. Optimaliseer jouw webervaring en verover het digitale landschap met vertrouwen!

heatmap

Wat is een websitescan?

Sterkten en zwakten van uw website.

Een website scan, ook wel bekend als een website-audit of SEO-audit, is een grondige analyse en evaluatie van een website om de algehele gezondheid en prestaties ervan te beoordelen. Het doel van een websitescan is om inzicht te krijgen in de sterke en zwakke punten van de website, mogelijke problemen te identificeren en aanbevelingen te doen voor verbeteringen

Waarom een websitescan?

De belangrijkste aspecten van elke website.

1. Snelheid

Onze gratis website scan is ontworpen om een grondige analyse te bieden van jouw website op verschillende belangrijke aspecten. Ten eerste, richten we ons op de snelheid van jouw website. Studies hebben aangetoond dat snelle laadtijden van cruciaal belang zijn om bezoekers te behouden en om een hogere positie te bereiken in zoekmachines. Met onze gratis website scan zullen we jou inzicht geven in de huidige laadsnelheid van jouw website en aanbevelingen doen om deze te optimaliseren voor een naadloze gebruikerservaring.

2. Ontwerp

Daarnaast besteden we aandacht aan het ontwerp van jouw website, waaronder de huisstijl. Een aantrekkelijk en professioneel ontwerp is essentieel om een goede indruk te maken op jouw bezoekers en hen te overtuigen om te blijven en verder te verkennen. Onze gratis website scan zal jouw huidige ontwerp evalueren en suggesties doen om het visuele aspect te versterken en beter aan te sluiten bij jouw merkidentiteit.

3. Bruikbaarheid (UX)

Bruikbaarheid is een ander belangrijk aspect dat we onder de loep nemen tijdens de websitescan. Een intuïtieve en gebruiksvriendelijke website is van cruciaal belang om bezoekers te helpen vinden waarnaar ze op zoek zijn en om conversies te stimuleren. We zullen de navigatie, menu’s en algemene gebruikerservaring van jouw website analyseren en tips geven om deze te verbeteren voor een vlotte en prettige interactie.

4. Vindbaarheid (SEO)

Tot slot, maar zeker niet minder belangrijk, richten we ons op de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines zoals Google. Als jouw website niet goed vindbaar is, loop je potentiële klanten mis en blijft jouw online aanwezigheid beperkt. Onze gratis website scan zal de huidige SEO prestaties van jouw site evalueren en je voorzien van advies om de rangschikking in zoekresultaten te verbeteren.

Wat krijg ik van jullie?

Het resultaat.

Het resultaat van dit alles is een gedetailleerd rapport boordevol waardevolle inzichten en concrete aanbevelingen, die specifiek zijn afgestemd op jouw unieke situatie. Met onze persoonlijke aanpak en professionele website scan zorgen we ervoor dat jouw website de best mogelijke basis heeft voor succes in het digitale landschap. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen werken aan het versterken van jouw online aanwezigheid. Wie weet maken wij jouw nieuwe website!

Vraag de gratis website scan aan!

wat-bieden-wij-u

Gratis website scan afnemen

Wilt u weten hoe het ervoor staat met uw website? Vraag de gratis website scan aan of neem contact op om van alles te weten te komen over uw wesbsiteprestaties.